I'm Waiting You
BlackWhite?



hye.i'm EMILYA .16.single already.muuueehhh! Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.


Round-Round



Story About Links Goodies


Square-Square



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
25.06.2012
Wednesday, 27 June 2012 | 02:16 | 0 BlackWhite
salam guys.heyy lme da x update blogg nyh kan?da bpe kurun lme nye.muuuehhhhh!sooryyy lhaa tau.bkn sje x maoo update.bz kowtt aku skung.haha mengalahkan pn gtouhh.haaa kau ad?:P hahahha,ehh amacm?shat?rinduu kau kowt!kau rinduu aku x?what?x !hieshhh!trajang kau kang !!baekk kau ckap kau rindu aku!! KFINE x rinduu lgy?mlass kwan!taching ngan kau setahun!byee. #soobbbsoobb !

rinduu kau emy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
haaa?what kau rindu aku?haaa tau pon nk rinduu!igatkan x dea prasan da tadi!hahahha.k aku rinduu kau jugakk lha berokk omey <3 meyhh nk huge skit :* hehhe

25.06.2012 <3 mueehhh !tgokk nyh kami berphotoshoot <3


mueehhh!tgokk aku buat muke plakk <3 comeyy kan?#perasan#


tgokk nyh.aku ngan budkk omey <3 dye omeyy gilee weyhh!jelouse aku tgokk dye <3
iloveufriend


nyh kami lagi.hehhe tgokk due-II skaly msokk dlm gelongsor touh.hahaha kau ad?x dea kan?jgan tiruu aksii kami tau !


thiss me!emilya dollce <3 muuehhh i;m just a simple gurl .

that all kamii berphotoshoot.sbnarnye bnyakk agy tpyy mlas nk upload lha plak.hehe just tgokk kat fb aku jea lha ea?nyh die emilya dollce .add rermai tau.kasii pnohh skit friend list aku.hehhe gurau !bubye muuahhhh <3




capital A .
Tuesday, 8 May 2012 | 01:51 | 0 BlackWhite
                                       
hyewp dear.miss u lol .nk hug skit meyh :*.hehe dont bee jelyy auw.:)
hyewp ,mlas da nk beleteyy pjang.kang aku bleteyy kang x cukop shary weyhh.soo baekk diam.haha.KDIAM..blalala.haaa!weyh korg just look at the pic.haha PRINTSKIN touh..sgopp kan?normal lha.:P tgokk sp pnye acc muke buku touhh?untong lha ad org printskin.hohhoho.rinduu kau lha dear.rinduu kau thap gban da nyh kau tau?x tau da nk wat pea.aku igat kan rytouh kau nk baekk blek ngan aku.tpy rupenye.... #mimpi kuat lha#hurmm.KSDEYH.:'( untong kau kan?dlm mse yg sme kau ad copel?tgokk relationship kau.EIYDA SAJEE . jyeahhh!untong ad copel.hope kau kekal ngan copel kau touh kay?aku doakan yg terbaekk tokk kau.insyallah.#airmate# urmm.kay jujor aku nk ckap.aku jelouse ngan kau gile vavi dohh.aku jelouse tgokk kau lyan copel kau.aku jelouse ble tgokk mke kau yg hensemm ue.urmm.:( ohsemm.<3 .arghhhhh!tiap ary aku ngez bub kau tau arkk?aku rinduu kau!!!aku nk kau dtg blekk kat akuu weyhh!!!pleseee dear!!aku sgop x copel ngan org laen sbb aku syg kau.bub aku sgop tggu kau tau?kau ad?kau x tau kan prasan aku amacm.yg kau tau prasan kau jea.sdeyhh dohh!:(.aku sgop x lyan miroll touh lpas aku dgar bdk nyh ckp kau nk gdoh ngan dye sbb aku.urmm tpy tgokk2 kau yg buad aku gnyh.sbarr jea lha weyh..,skit gilee hty ble bce sgale im kau ngan dye.opzzz!soryy trbace.sooryyy!!
urm k arh mlas nk story pnjang.laen kaly story lgy.KBYE. I LOVE U.:(

lalalal .:(
Saturday, 31 March 2012 | 23:02 | 0 BlackWhite
assalamualaikum for muslim :) jyeeaahh!lme gilee x update status kat blog nyh.rinduu oo :( rinduu kat korg-2. <3
actly,bukn sje x update,tpyy bz meyh.maklum lha,pm kan?haha #perasan kuat# .:P hahah.jgn gtouhh!mne tau satu hry nty??haa.mne tau kan?don't be jeelyy tau syg.:) hikhokkk.

ehh,backk too the topicc!hurmmm sdeyhh oo.:( nk ngezz bolyy?x bolyy?hiesshh x kire nk ngez jugk.!#air mte#
ehh nk tnye something bolyy x?x bolyy x pea arhhh,nk majokk!KBYEE.jgn tgor aku.:( haha
haaa!x sbnrnye kan aku nk tnye something nyh,korgg kan skit aty x klau ...aduhh sush nk ckap arhh.urmmm haa cm nyh lha,contoh kan :- korg ad membe nyh,bruu jea knal.n then lpas brape hary korg ad probb.n time touh dye jea yg ad lyan korg,korg x dea tmpat laen da nk share story .last-2 korg share jugk storyy nyh kat dye.korg percye gile babeng ngan dye time touhh.n then lpass jea prob touh da stell,korg tgokk dye rpat ngan budkk yg korg storyy kat dye touhh.yaa!time touh korg skit haty x?haa!touh jea sbnrnye soalan aku nk tnye.hurmmm.aku tnye nyh bub aku tgah alami smue nyhh!yaaa!skit nye hty nyh ble dpt tau smue nyh.tgokk korg eppy jea.:( sdeyhh gileee!yaaa.aku memg x cye pragai kau cm nyh kawan.kawan makan kawan!yessss!aku bencii!no more storyy aku akn cyte kt kau!cukop!KBYEE.-.-


#thanx jady kawan aku slmenyh.thanx buad hidopp aku makin menyampah#
HATE KAWAN MAKAN KAWAN!

MISS U DAMN!
Tuesday, 13 March 2012 | 00:05 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum for muslim guys.:) eh,miss me??OMG!!miss uu jugakk bebyh!miss u lbeyh dry ayat nyh.hehhe.:*


THOUSAND YEARS <3




LOOK AT THIS VIDEO!
THOUSAND YEARS BY CHRISTINA PERRI 


lagu nyh bawa seribu satuu kenangan bg aku!aku rinduu kau lgy!aku x tau amcm da nk ckap nyh!!
I REALLY REALLY MISS YOUU!!
fham kan aku tolongg!!smlm aku x tau np aku boly mimp fasal kau.aku mimpi kte still copel n kite x ptos2 copel,kau ajak aku lepak n kau buat lawak dpan aku.kau nyayi tok aku,kau suap aku mkn.kau cubit pipi aku n kau ciomm aku!!OMG!!siriusely,aku heppy dpat mmpi touh smlm!smpai kan aku bgon pgy tdy meku trsenyum2 mcm kabing daa rasee!haha.actly,aku heppy ,aku heppy n aku heppy.tpy kau??urmm aku still syg kau!aku still nk kitee mcm dulu lgi.sweet copel mcm org laen kt luar nuh.,aku jelly oo tgokk dyeorg.sweet jea.asal date pegang2 tangan,aucchhh!!!JELLY NK MMPOSS!!:'( tpy nk wat cam ne kan?aku x dpt wt gtouh.sbarr jea lha.,weyh kau tau ark?aku jelouse jugkk tgokk kau rpat ngan pompuan laen luar sne nuh.,yaaa!siriouse aku jelousee!aku jelouse bub aku sygkan kauu!!!!aku ad prasan jelouse bub aku still sygkan kau!!pape pom aku hope sgt kau dpt trime aku blekk!:*KBYEE

kenaln bruu.haha KEDAHH marii
Monday, 12 March 2012 | 21:47 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum for muslim guys.:) ap khabr awakk?shatt x nyh??eh miss me??OMG!!really haaa???cm x cyee jea lha.,actlyy MISS U TOO GUYS.ehh,ce bce storyy nyh dry awal smpaii akhir,lestt readd!-.-

smlm kite bruu jea knl.,aku bruu knal ngan kau.n kau pom bruu knal ngan aku.first time knal ngan kau kawan!kau stay jaohh.KEDAHH nuhh.huishh!aku stay PAHANG.,jaohh kan???haiyoo!sush2.,time text touh tetbe jea kau nk aku jdy gf kau n aku ckap AKU X NK.,kau mrah aku.n kau ckap mcm2 kt aku.kau merayu kt aku soh aku trime kau bub kau ckap aku slalu buat kau eppy.eh pelikk aku,!kanl pom bru kau da ckap gtouhh.,aku x paam lha .PENING-PENING..-.- kau ckap kau nk copel ngan aku bub kau bruu jea clash ngan gpewn kau touh.n mcm2 aku ckap kt kau.kau ngez wktu aku ckap smuee touh.yaa!really aku x pahm knpe?knpe weyh?np kau ngez time aku ckap smuee touhh??aku ckap smue yg btoll kan??nyh skit ayt aku bg'perikk kan rsee blee kenang blekk smuee touhh?'haaa!nyh kowt,haha n then kau tros diam.lawakk oo.c(: actlyy aku sbnrnye angp kau mmbe aku jea tauu kawan!x lebeyh dryy touhh!sorryy.-.- coz x dpt full-fill impian kau!haa!tdy,aku tnye soaln smlm blekk .'hang smoke ea??n then kau ckap 'ahah.np?awk mrah ea?'n then aku ckap jujor.,'cekk x suke kawan ngan budk smokee,pling bncii oo.'kau pom ckap gnyh.'kay.i need 2 respect yor taste,hmm,k arh,tengs make me happy,kbye.'nyh text kau bg kt aku wt 2 aku ckap fasal nyh,yaaa!BI KAUU??haha :P KAKURESPECT!C(: haaa!kau ckap nyh smue n then tros x txt da.n then msokk mcg dlm fon aku.mcg dry kau!kau ckap 'hmm..tp susah nk tgl kan awk,i really .,,,'OUHH NOO!haha .lpas drytouh kau tros x dea mood.n kau ckap kau x kan gngu aku.eh pelikk?kau x kan gngu akuu?????urrrr . , . , last2 tdy kau ckap kitee ptos kwan .??urmm sbrr jea lha aku mndgr.:(KFINE aku trime smue touh..actly siliouse best mmbe ngan kau!kau spoting oo kawan!bruu knal da wat lwak.haha epyy oo!



#THANXX BEE MY MMBER!HOPEE THE BEST FORR U!CRYY PEGANTYY LAENN TAU! KBYEE.-.-

RINDUU KAU SYG KAU ??
Saturday, 10 March 2012 | 06:49 | 0 BlackWhite
assalamualaikum semue.:) amacm shat x nyhh?da mum blom?da mndy?haaa!kantoii nyh msty x mandy lgy kan?hieshh!ptot lha ad bauu somehing yg x bpape puas aty nyh.haha (JOKE SYG)hehe.KBYEE

back too the topic!RINDUU KAU SYG KAU??haa kay,aku nak share something nyh,lme gilee da kowt nk share tpy th lha x de mse,almaklom lha bz memanjang!haha klah PM kan?? lgy bz aku nyh kan?holalala.sbokk lha!biar lha nk bz mne pom asalkan aku share jugk mnde nyh kan?haa nk dgr x nyh?WAIT!!if nk tau bce smpai abis,but!i x nk tau STOP IT!SMPAI SNYH CUKOP LHA!p bramboss nuh p!sbokk jea.,haiyoo2!
haa!aku sbnrnye rinduu inyh budk http://www.facebook.com/profile.php?id=100000409762733&sk=wall!<3 miss u DAMN!if kau nak tau kan,after kite clash touh,hidop aku x pnah eppy,smpai lha skung,nyh smue sbb aku x cye yg kite da x dea pape hubungan lgy.:( urmm kay aku tau aku silap,aku g wt keputusn menddk kn?tpy btoll lha kan ap yg aku ckap kt kau?smuee ttouh FACT kan?aku tgok sndry lha!and aku bcee sndry mcg touh kau tau?mcg touh jelas2 tjokk kt aku yg kau syg dye!yg kau lbih kan dye kau tau?sdeyh aku ble bce smue touh,urmm mne x sdeyh kan?haty pompuan mne x skit kan ble dpt tau touh smue?haa!sme jea mcm aku nyh.aku pompuan jugk.,smee mcm pompuan laen,asal ad mslah msty ngez x tntu fasal,:'( nk wt amcm lgy?yg mampu bsbarr jea lha.KFINE!actly,sorry ea AFIQ  ungkit blekk smue nyh!aku x than da nk pendm lelme dlm hati nyh.SORRY AGAINTS!btw,thanx smuee yg kau da bg kt aku slame nyh,aku hrgai smue touhh.trutamenye  kiss yg kau pnah bg skaly dulu kan?urmm aku igat lgy time touh kau ckap 'org kiss awak nyh bkan maen3.org kiss nyh sbb org tau org akn kekal ngan awk smpai maty n sbb org syg awk!'haa!igat lgyy oo.tpy smue nye da hncor kan??janji2 smue da pupos kan??dulu janji bgai ap th tpy akhirnye ??? urmm.:'( dalha mlas nk storyy pnjang lgy.smpai snyh cukop lha.
           
             p/s :aku rinduu kau lgy,aku stay rinduu kau smpai aku jmpee pganty,tpy silios aku x kan cry pganty laen kowt slaen kau!aku stay akn tggu kau lgy.soryy aku igat janji dulu lgy.kau igat x??haa aku akan tepati jnji touh.:) sokyy lha if kau da ad pagnty yg bruu kay.tpy pliss!trme aku blekk!AKU SYG KAN KAU! AKU X DE OXSIGEN LAEN SLAEN KAU LGY!if kau x de lebih lme myb aku maty kowt.smee mcm ikan right?haa AKUPOMSMEJEAMCMIKANTOUH!aku nk mcm duluu lgy!!!I WANNA U BACKK DEAR!<3
        

           #hopee kau dpt trime aku blek kay?hopee yg trbaekk tok kau.:)aku slalu doakan yg trbaek tok                                kau.n good luck ea exam nyh.:) LOVE U MORE THAN MY SOUL.<3kbyee



NEW BLOG
Thursday, 8 March 2012 | 07:26 | 0 BlackWhite
Haloo!ap habakk smuee??shat x nyh??haa??demam ea??alololo sian kau!soky2 p mum ubat cpat ,nty gerenty tross shat cyee arhh ckap aku.da2!p cpat mum ubat touhh.haiyoo!-,-ehh!!back too the topic!


Haa!ini blog first buyokk nk mmpos tau.nyh tetbee jea bolyy jdy cm nyh.hehe.haa!nk ta arkk sp yg ajar aku mngedit nyee??haa ini budakk lha tau !http://www.facebook.com/superrawks!!haa.ce tgokk.budakk nyh comeyy tauu!ensomm gtouhh.jelly tgokk dye.dye baekk oo!sukee wat dajal kt aku.hahaha aku suke-aku suke!<3 eh kawan!thanxx ea cozz ajar wt semue nyh.hehe soryy lha aku nyh #BUDAK KAMPUNG.mklom lhaa kan??KDIAMM!hieshh,nyh second edit by emilya dollce.buyokk ea??haiyoo biar lha bgy aku da cukop awesomee kowt!biar ke lanx kay.:) 


                               #LET'S READ MORE KAY?SORYY X BNYKK POST LGY.:)


Older Post
Name : Nur Amalita Bte Ahmad Zawawi
Age : 16 Years Younger *takkan Old kot?*
Live in : Bumi Ciptaan Allah S.W.T
Born on : 1.august.1996
Games : Netball and Bowling


Likes :
> Food
> Facebooking
> Blogging
> Cooking
> Excellent Internet Connection

Dislikes :
> Haters
> Copycats
> Slanderers
> Slow Internet Connection likes SNAIL